loading...
زیست و زندگی روزمره
fatemeh.do بازدید : 8 جمعه 23 فروردین 1392 نظرات (0)
برنزه یا برشته؟

ایسنا: در حالیکه تب برنزه شدن در بین جوانان به شدت بالا گرفته است، پزشکان متخصص بیماری­های پوست و مو اعتقاد دارند که قرار گرفتن در معرض نور مستقيم آفتاب و يا استفاده از سولاريوم به منظور برنزه كردن پوست، می تواند موجب بروز خطرات جبران ناپذیر و حتی بیماریهای کشنده پوستی در افراد شود.

 
fatemeh.do بازدید : 14 جمعه 23 فروردین 1392 نظرات (0)
آرایش کلئوپاترا برای سلامت چشم

محققان فرانسوی می گویند آرایش غلیظ دور چشمها که مورد علاقه مصریان باستان بوده، به غیر از زیبایی، دلایل پزشکی هم داشته است. بر اساس اين پژوهش ها مواد مورد استفاده براي اين نوع آرايش حاوي نمك هاي سرب بوده اند كه در حفاظت از چشم در برابر بيماري هاي عفوني نقش داشته اند.كلئوپاترا

نمک هاي سرب در غلظت های بسیار پایین به تولید اکسید نیتریک منجر مي شوند، كه این ماده به نوبه خود به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می کند و در نتیجه از فعالیت باکتری عامل عفونت چشم ها جلوگیری می کند.

این نوع آرایش که در آن مصریهای باستان با کمک مواد آرایشی اطراف چشم را به شدت تیره می کردند، گاهی اوقات به یک ماه زمان احتیاج داشت تا این تاثیر پزشکی را بر چشم بگذارد.

از لحاظ تئوری وجود سرب در این مواد آرایشی می تواند خطراتی برای سلامت انسان داشته باشد. اما تحقیقات دانشمندان در موزه لوور فرانسه و موسسه تحقیقاتی CNRS نشان می دهد که سرب در غلظت بسیار پایین می تواند تاثیرات مثبتی داشته باشد.

فیلیپ والتر، رییس این گروه تحقیقاتی می گوید: "ما پیش از این هم می دانستیم که در یونان و رم باستان به خواص مثبت مواد آرایشی پی برده بودند. ما در این تحقیق قصد داشتیم به چگونگی این تاثیر مثبت پی ببریم".

محققان در این تحقیق از نوعی الکترود بسیار کوچک که یک دهم قطر موی انسان را دارد استفاده کرده اند تا به تاثیرات کلرید نمک سرب بر یک سلول واحد پی ببرند.

در بخشی از این تحقیق که نتایج آن در مجله Analytical Chemistry چاپ شده آمده است: "می توان این طور نتیجه گیری که احتمالا مصریان باستان با تولید ترکیب هایی از سرب و استفاده از آن در مواد آرایشی سعی در پیشگیری و درمان بیماریهای چشمی از طریق تحریک سلول های سیستم ایمنی داشته اند".

منبع : اينترنت

fatemeh.do بازدید : 12 جمعه 23 فروردین 1392 نظرات (0)
ماهي قرمز، بخريم يا نخر

خانم شينا انصاري كارشناس ارشد مهندسي كشاورزي و معاون اداره كل محيط زيست استان تهران در كمال فروتني ، ورود به اين بحث از نقطه نظر سلامت را در حوزه اطلاعات خود نمي داند. اما وقتي نظرش را به عنوان يك كارشناس محيط زيست جويا مي شويم، پاسخ اين است كه انتقال ماهي هاي قرمز از زيستگاه اصلي به تُنگ هاي تَنگ بلوري موجب كوتاه شدن طول عمر آنها مي شود و به همين دليل با اين عمل موافق نيست.ماهي قرمز

 

اما پاسخ اصلي اين سوال را نزد دكتر جواد ابولقاسمي ، دامپزشك و متخصص بيماري هاي آبزيان پيدا كرديم. به گفته دكتر ابوالقاسمي ، تا كنون هيچ مورد مستندي از ايجاد بيماري انساني ناشي از تماس با ماهي قرمز گزارش نشده.

وي در پاسخ به احتمال آلودگي هاي موجود در اين ماهي ها گفت : معمولا دو جور عامل ممكن است در سطح پوست ماهي قرمز وجود داشته باشد . گروه اول عوامل قارچي هستند . اما بايد توجه داشت اين نوع قارچ از قارچ هاي بيماري زاي انسان نيست و تهديدي براي سلامت انسان محسوب نمي شود.

fatemeh.do بازدید : 14 جمعه 09 فروردین 1392 نظرات (1)

سلام بروبچ..............

میدونم تو این روزا همش تو ایینه با خودمون در گیریم......

حالا من بهتون میگم چرا....

و درمانش چیه..........!!!!!!!!!!

در دوران بلوغ به علت تغييرات هورموني و ترشح هورمونهاي جنسي ، پياز مو ، غدد عرق اكرين و اپوكرين در محلهاي ويژه اي از بدن رشد بيشتري كرده و فعالتر ميشوند . فوليكولهاي مو در روي صورت مردان و... فعالتر و انتهاي موها زبرتر مي شوند .غدد چربي در روي صورت ، سينه و قسمت بالاي پشت فعال مي شوند و  دانه هاي غرور جواني ممكن است بروز كند.

يكي از تغييرات چشمگير ديگر كه در دوره نوجواني در پوست بروز مي كند ، ظاهر شدن تعدادي خالهاي رنگدانه است كه معمولترين آنها كك و مك است كه به علت عدم انتشار يكنواخت ملانين در سطح پوست و تجمع آن در نقاط ويژه اي تظاهر مي كنند . به طور متوسط ، نوجوانان سفيد پوست ممكن است 20-15 عدد از اين خال ها روي بدنشان پيدا شود و معمولاً بعد از دوره نوجواني ديگر خال جديدي ظاهر نمي شود . كك و مك كه دانه هاي كوچك قهوه اي رنگي هستند ، معمولا  در نواحي كه در برابر اشعه آفتاب قرار مي گيرند ظاهر مي شوند .يكي ديگر از مشكلات پوستي كه در دوره نوجواني بروز مي كند ،جوشهاي غرور  است كه 90 درصد پسرها و 80 درصد دخترها را مبتلا مي سازد  . بروز جوشهاي غرور جواني به علت فعاليت شديد غدد چربي است كه به وسيله هورمون اندروژن  تحريك مي شوند . اين جوشها ابتدا به صورت نقطه سفيد رنگي هستند كه به علت خشك شدن چربي مترشحه در مجاري غدد چربي پوست ايجاد مي شوند . پس از مدتي در اثر فشار مواد كراتيني مجاري باز شده و مواد داخل آن ، در اثر اكسيداسيون سياهرنگ شده و چنانچه شرايط براي توسعه آنها مناسب باشد به صورت پابول  پوستول  و بالاخره در اثر عوامل ميكروبي به صورت جوش برجسته التهابي  خودنمايي مي كند . محل معمولي اين جوشها بيشتر در صورت است . ولي در قسمت بالاي فقسه سينه ، پشت شانه ها و روي شانه ها هم بروز مي كنند .

کک و مک (8 عکس)

ادامه مطلب...

fatemeh.do بازدید : 9 جمعه 09 فروردین 1392 نظرات (0)

چشم ها
دلیل وجود ابرو ها این است که از ریخته شدن عرق به داخل چشم ها جلو گیری کند.
دیابت اولین علت نابینایی در آمریکا است.
انسان در هرسال بیش از 6 ملیون بار پلک می زند.
 
موها
یک مرد معمولی حدود 5 ماه از عمر خود را صرف اصلاح موهای صورت می کند.
مو دومین بافت در بدن است که سریع ترین رشد را دارد. مغز استخوان رتبه ی اول را دارد.
موها وناخن ها از یک ماده تشکیل شده اند.
 
مغز
حدود 20 درصد از اکسیژنی که تنفس می کنیم به مغز می رود.
شما نمی توانید خودتان را قلقلک بدهید. چون مغز میداند که می خواهید به بدن خود دست بزنید بنابراین بر خلاف وقتی که چیز دیگری به بدن شما برخورد می کندعکس العمل نشان می دهد.
 
بدن
روزانه حدود 10 ملیارد سلول پوستی بدن انسان می میرند.
هر انسان روزانه بین 1 تا 3 پیمانه بزاق ترشح می کند.
بدن یک انسان بالغ روزانه به حدود 40 کیلو گرم اکسیژن نیاز دارد.
 
قلب
فشاری که قلب انسان تولید می کند می تواند خون را تا بیش از 10 متر بپاشد.
قلب انسان به طور میانگین حدود 35 ملیون بار در سال می تپد. بنابر این قلب یک انسان عادی روزانه صد هزار بار می تپد.

بچه ها!!!ادامه مطلب،دانستنی های جالبی داره...............

اگه دوس داشتین که نه........

حتما سر بزنید با کله برید تو........

fatemeh.do بازدید : 10 جمعه 09 فروردین 1392 نظرات (1)
یک دسته گل همواره می تواند روحیه هرکس را بهتر کند اما، گلهای نرگس تأثیراتی بیشتر دارند. آنها می توانند کلیدی برای درمان افسردگی تلقی شوند.

دانشمندان کشف کرده اند که مولفه های تشکیل دهنده گونه های گل برف در آفریقای جنوبی و گلهای نرگس می توانند از سد خونی مغزی یا دیوار دفاعی که مغز را محافظت می کنند، عبور کنند.

این سد مشکل مهمی برای پزشکان در درمان شرایط مغزی چون افسردگی است، چرا که دربرگیرنده پروتئینهایی است که به محض ورود دارو آن را پس می زند.
fatemeh.do بازدید : 11 جمعه 09 فروردین 1392 نظرات (0)
دانشمندان موفق به كشف يكي از عجيبترين موجودات جهان شده‌اند كه گونه جديدي از كرم پهن با 60 چشم است. 

اين موجود جالب از 60 چشم برخوردار است كه همه آنها در بدني به طول تنها 12 ميليمتر قرار گرفته‌اند. 

اين كرم 12 ميليمتري توسط برايان اورشان، مديراجرايي بنياد حيات‌وحش بدفوردشاير، كمبريج‌شاير و نورث‌همپتون‌شاير در علفزارهاي نزديك كمبريج كشف شده است. 


تصور مي‌شود كه اين بي‌مهره عجيب از نسل كرمهاي استراليايي است اما همچنين نسبت نزديكي با گونه كشف شده در ايرلند شمالي موسوم به Kontikia Andersoni دارد. 

دكتر هيو جونز اين كرم را يك گونه كاملا جديد و ناشناخته خوانده است. 

جونز كه دانشيار علمي موزه تاريخ طبيعي است، اظهار كرده كه ديگر نمونه‌هاي كرم مشابه به اين گونه را در هلند ديده است و مشاهده آن در انگليس را بسيار نامعمول خواند.
درباره ما
Profile Pic
سلام به همه عزيزايي كه از وبلاگمون دیدن کردن. اين وبلاگ بچه هاي سوم فرزانگانه كه تقديم ميشه اول به شما و بعد به دبيرعزيزمون ، خانم خواجه زاده. اميدواريم ازمطالبی که توی وب زدیم استفاده کرده باشین و به کارتون اومده باشن و اما از همه مهم تر . . . نظر هاي ارزشمند شما دوستان گل ، درمورد وبلاگمونه!!!! دوست داریم نظرتون رو راجع به همه چیز وبلاگ بدونیم مــــــــــــــــــــــــــــمنون
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 40
  • کل نظرات : 12
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 24
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 26
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 30
  • بازدید ماه : 30
  • بازدید سال : 89
  • بازدید کلی : 881